Arrangementen inclusief 2 Laser Quest games

Seasons v.a. € 43,00

La Fontana v.a. € 28,50

Indonesia v.a. € 36,00

Dzjengis Khan (gesloten)

City Games v.a. € 42,00

Laser Party v.a. € 14,50

Kinderfeest v.a. € 14,50

Voor alle arrangementen is extra mogelijk:

Extra lasergames 8,00 per persoon
Arena prive 450,- per uur
Arena prive 160,- per spel (max. 20p.)
Pooltafels 10,80 per tafel per uur
Netwerkcomputers 4,80 per PC per uur
Escape Room vanaf € 18,00 pp

 Klik hier voor al onze folders
Wie in Eindhoven met een groep mensen iets leuks wil gaan doen, belandt al snel in een restaurant en daarna in een café. Leuk, maar het kan veel spectaculairder met onze speciale arrangementen! Op deze site leest u alles over onze speciale groepsarrangementen.
Het organiseren van uw uitje is dan ook heel makkelijk: Laser Quest regelt alle afspraken. U reserveert, Laser Quest regelt alles en binnen enkele dagen wordt uw reservering per email bevestigd. Wilt u arrangementen van deze site combineren of uitbreiden, dan kan dat. Alle wijzigingen worden in overleg doorgenomen en een prijs wordt afgesproken. Om ook de geldzaken makkelijk te maken betaalt u bij het eerste bedrijf van het arrangement (dit is bijna altijd Laser Quest). U krijgt van ons een Voucher mee. Zorgeloos kunt u dan naar de volgende zaak. Bij bijna alle deelnemers aan de arrangementen kunt u ook pinnen of chippen. Het betalen met creditcards is bij een aantal zaken niet mogelijk. U kunt tot 3 dagen van tevoren uw arrangement nog wijzigen, i.v.m. het aantal personen e.d. Om zelf een arrangement samen te stellen, kunt u ter indicatie rekening houden met de prijzen die genoemd worden op de volgende pagina's. Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te betalen. U dient zich hiervoor wel te legitimeren en een visitekaartje achter te laten.
Via het menu vindt U links naar al onze arrangementen. Het aanbod varieert van Laser Questen in combinatie met onze Escape Room, een lekker hapje eten bij diverse restaurants, tot een actieve City Game in het centrum van Eindhoven. Voor alle arrangementen geldt dat het aantal personen tot 3 dagen van te voren te wijzigen is.
Bij opkomst van minder personen, zonder doorgifte van wijziging, zal het aanvankelijk aantal personen in rekening worden gebracht. Verder geldt voor een aantal arrangementen dat er geen mannelijke vrijgezellenfeesten worden aangenomen.

 Vragen? Bel 040-2443131 of email naar info@lqehv.nl
Laser Quest Eindhoven, Oude Stadsgracht 15, 5611 DD Eindhoven (klik voor Google Maps)
Tel/fax.:040-2443131 - U kunt ons bellen voor reserveringen en vragen (klik voor contact info)
Elke dag geopend van 13:00 tot 01:00 uur