Route
Klik hier voor kaart op Google Maps: Laser Quest Eindhoven, Oude Stadsgracht 15, 5611 DD Eindhoven
Openbaar vervoer:

Vanaf Eindhoven CS met de buslijn:
U neemt busljn 10, 12, 20 of 24 vanuit het station. U stapt uit bij halte 'Smalle Haven' bij het Dela-gebouw (derde halte). U loopt met het Dela-gebouw aan uw linkerhand, rechtdoor over de Oude Stadsgracht en u loopt recht op Laser Quest Eindhoven af.

Te Voet

Vanaf Eindhoven CS te voet:
Verlaat het station aan de centrumkant, loop richting de Bijenkorf, linksaf de winkelstraten in, rechtdoor, over de Markt rechtdoor, langs de kerk, door de straat met cafe's (Stratumseind) tot aan het pleintje midden op het Stratumseind.
Auto

Volg "Eindhoven Centrum", doorrijden tot de binnenring. U komt uit op de Vestdijk of op de Wal/Keizersgracht. De binnenring is éénrichtingsverkeer linksom!
Via de Vestdijk kunt u het beste parkeren in de parkeergarage van de Heuvel Galerie. Vanaf de Wal/Keizersgracht kunt u parkeren bij het Stadhuis in de parkeergarage (tot 19:00 uur. Uitrijden 24h). Loopt u met het stadhuis in de rug rechtdoor dan ligt Laser Quest na ca. 200 meter aan uw rechterhand. Mocht u ons niet goed kunnen vinden dan raden wij u aan te vragen naar het Stratumseind, deze straat is bekend bij elke Eindhovenaar. De ingang van Laser Quest ligt aan het plein midden op het Stratumseind.

Parkeermogelijkheden rondom Laser Quest:

Klik hier voor P-plaatsen in de buurt van Laser Quest (Google Maps)

Parkeertip: P-garage Stadhuisplein op 150m lopen.
Laser Quest Eindhoven, Oude Stadsgracht 15, 5611 DD Eindhoven (klik voor Google Maps)
Tel/fax.:040-2443131 - U kunt ons bellen voor reserveringen en vragen (klik voor contact info)
Elke dag geopend van 13:00 tot 01:00 uur